Heel eenvoudig om te maken en ook nog gezond! We eten de wraps hier in huis vaak bij de lunch of als avondeten met een kop soep. Je kunt ze vullen met wat je maar lekker vindt. Warm zijn ze het lekkerst, dus maak je vulling wanneer de wraps op staan en geniet daarna van een heerlijk maaltje!
Wat heb je nodig voor ongeveer 4 wraps
-
150 gram boekweitmeel
-
275 ml water
-
1 el olijfolie
-
1 el oregano of Italiaanse kruiden
-
snufje zout
Stappenplan Boekweitwraps
Pak een kom en meng het boekweitmeel, water en olijfolie goed door elkaar. Voeg de kruiden en het zout toe en roer nogmaals goed door.
Verwarm wat olijfolie in een pan (het liefst een grote) Giet het mengsel in de pan en bak de wrap op wat lager vuur ongeveer 4 minuten aan beide kanten.
Beleg met wat je maar wil! Hieronder wat ideeën:
-
gerookte zalm, roomkaas, rucola en komkommer.
-
kipfilet, roomkaas, spinazie en tomaat
-
gebakken kipfilet, rode ui, sla en tzatziki
-
gegrilde courgette, hummus en tomaat