Eerste blog!

Hallo! Ik ben Janneke, 33 jaar en mama van Juultje, Gijs en Freeke. Ik werk als gastouder en daarnaast ben ik voornamelijk mama! De dagen vliegen voorbij hier in huis. De wasmanden lijken zich constant te vermenigvuldigen en elke keer wanneer ik mij bedenk dat ik nu toch echt de trouwfoto’s in moet gaan plakken komt er wel weer iets anders op de planning. Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar getrouwd met Max maar dat terzijde. Het is af en toe een drukke bende, maar ik zou niet anders willen!

Koffie ben ik gedurende de jaren steeds meer gaan waarderen en een dag begint tegenwoordig pas na een kop (of twee) Daarnaast vind ik het heerlijk om de dag te beginnen met een lekker ontbijtje. een aantal jaar geleden ontbeet ik bijna elke dag met all-bran flakes en melk maar doordat ik op Instagram zat werd ik geïnspireerd om gezonder en gevarieerder te gaan eten. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en zie het als een uitdaging om lekkere, makkelijke en gezonde gerechten op tafel te zetten. En het is natuurlijk helemaal geslaagd wanneer Juul en Gijs het ook lekker vinden!

Met deze site/blog neem ik jullie mee in mijn ontdekkingstocht naar een healthy and happy lifestyle. Ik hoop jullie te inspireren op gebied qua eten en geef graag een kijkje in mijn heerlijke, soms chaotische en af en toe ook vermoeiend leventje!

Groetjes Janneke

Een wijntje op zijn tijd, ik hou ervan!

Een wijntje op zijn tijd, ik hou ervan!

4 gedachtes over “Eerste blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.