Tony’s en Milka chocolade, Need I Say more? Deze Tony Brownies zijn gemaakt met Tony’s Chocolonely Caramel zeezout en er zitten stukjes Milka Chocolade caramel in verstopt! Helemaal niet healthy, maar wel ontzettend lekker en een klein stukje bij de koffie moet zeker kunnen.
Wat heb je nodig voor 1 bakblik vol brownies!
-
125 gram Tony’s chocolonely caramel zeezout
-
1 reep Milka Chocolade caramel
-
150 gram roomboter
-
1 zakje vanille suiker
-
3 eieren
-
100 gram basterdsuiker
-
125 gram zelfrijzend bakmeel
Stappenplan Tony Brownies
Verwarm de oven op 180 graden.
Smelt de boter samen met de Tony Chocolade en suiker au bain marie. Laat het eventjes afkoelen.
Klop ondertussen de eieren samen met de vanille suiker. Voeg het afgekoelde chocolade mengsel toe aan de eieren en meng dit samen tot een egaal mengsel.
Zeef het bakmeel en voeg dit toe aan het mengsel en mix het samen tot een egaal beslag. Brokkel de reep Milka chocolade in kleine stukjes en roer dit met een spatel door het beslag. bekleed een bakblik met bakpapier en giet het beslag hierin.
Bak de brownie ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie goed afkoelen en snijd deze daarna in mooie rechthoekige blokjes.
Enjoy!

Tony Brownies
Opgeslagen 🤗😍
LikeLike