Personal life

img_3453

Mijn site is nog vrij nieuw en afgelopen weken deelde ik verschillende recepten met jullie. Zojuist zat ik de foto’s op mijn Instagram te bekijken en het viel me op dat alles er wel heel erg mooi uit zag. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik bedoel ermee te zeggen, zo mooi is mijn leven helemaal niet. Begrijp me niet verkeerd, ik ben ontzettend gelukkig! En vind het vooral  leuk om mooie foto’s te maken en mijn mooie momenten met jullie te delen.

Maar geloof me, er zijn ook mindere momenten. Een dag die al begint wanneer ik koffie wil zetten en het waterreservoir is leeg. (Sorry, daar heb ik echt een hekel aan…) Vervolgens komen de oudste twee naar beneden en er is gelijk ruzie over wie in de middag na school als eerste op de nieuwe tablet mag. Dan denk je we kopen twee dezelfde, is het nog niet goed. Vervolgens maken we ons klaar voor school en valt ondertussen de pot gel op de grond, Juuls beker zeker twee keer om en heeft met een beetje mazzel Freeke alles onder gepoept. Dit zijn natuurlijk de normaalste dingen in elk huishouden, maar ik wil ermee zeggen dat ik er bewust voor kies om de mooie momenten te delen. Dat pak meel wat op de grond valt wanneer ik een cake bak, bewaar ik als anekdote op een feestje en wanneer Gijs naar achteren valt en onze nieuwe stoel van een week oud doormidden breekt, post ik nog steeds wat voor mooi leven ik heb. Want dat heb ik! Een heerlijk, druk, chaotisch, liefdevol leven.

Juultje

Juultje

Ik ben misschien nog een beetje zoekende naar wat ik uit wil stralen. Foodie, healthy, mama? Want ik ben niet alleen maar mama En ik eet echt niet alleen maar gezond. Doordeweeks probeer ik dit zoveel mogelijk te doen en daarnaast sport ik ook graag. Maar de weekenden zijn voor leuke dingen! Lekker eten, borrelen, soms ook sporten, nog meer eten en borrelen! Helaas komt die was ook telkens terug maar dat terzijde.

Naast dat ik mama ben werk ik 4 dagen als gastouder in eigen huis. Ik krijg best vaak te horen dat mensen respect hebben dat ik voor zoveel kinderen kan zorgen, ze worden zelf vaak al gek van hun enige peuter in huis. Hier wil ik wel iets over kwijt. Ja, ik heb veel geduld als het op kinderen aankomt, met nadruk op andermans kinderen. Maar Geloof me, die van mij drijven mij af en toe ook tot wanhoop.

Gijs

Gijs

Door dit werk voel ik mij soms alleen maar mama en daar baal ik soms wel van, daarom ben ik ook met Instagram begonnen en uiteindelijk ook deze site. Aanspraak van andere mensen, en dan geen dreumes van 1,5…. Maar echt volwassenen is wat ik soms miste en dat kan ik wel waarderen van Instagram. Lieve volgers die je oprecht een fijne dag wensen en in je geïnteresseerd zijn.

Freeke

Freeke

Wel merk ik dat ik mij soms te veel op de hals haal. Ik ben een opleiding begonnen, die nog steeds on hold staat. Ondertussen raakte ik (helemaal gepland) zwanger, werk daarnaast 39 uur in de week en heb natuurlijk ook de zorg van drie kinderen en het huishouden wat daarbij komt kijken. Had ik al iets gezegd over de was!!! Maar klagen dat doe ik niet, ik voel mij gezegend met wat ik heb en heb afgelopen week geregeld dat ik later in het jaar ipv 4 dagen, 3 dagen ga werken. Een beetje geschuif met de gastkindjes waardoor ik een extra dag vrij ben! Whoopwhoop!!! Zo blij mee! Die extra dag is echt voor mij. De laatste weken ben ik veel cursussen aan het volgen, mijn site begonnen, kortom dingen die belangrijk zijn voor mijzelf, dingen Waardoor ik een beter mens wordt en uiteindelijk ook een betere mama! Het is eigenlijk zo cliché, je wilt niet alleen maar mama zijn. Maar mijn gezin is wel mijn grootste drijfveer, mijn trots!

Liefs Janneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.