Verse sapjes

6241748480_img_2138Maandag, het weekend is weer voorbij. Een weekend waarin we genieten van mooie momenten, lekker eten en een goed glas wijn. Daarom vind ik het persoonlijk fijn om op maandag er weer fris en fruitig tegen aan te gaan. Het enige nadeel van deze sapjes is dat het zoveel zooi met zich mee brengt.. Maar de sapjes zijn zo lekker dat de troep in de keuken het dubbel en dwars waard is!

Hieronder drie verschillende sapjes voor een goed begin van de week! Elk sapje is voor 1 persoon.

De sapjes maak ik in een gewone sapcentrifuge. Ik zou op zich graag een slowjuicer willen, maar vind die dingen zo duur. En voor die aantal keer dat ik het apparaat gebruik, voldoet dit apparaat voor mij prima! De slowjuicer zal vele voordelen hebben ten opzichte van de sapcentrifuge. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de vrucht waardoor je veel vitamines en mineralen in de puurste vorm binnen krijgt. Wat voor apparaat gebruiken jullie?

Wat heb je nodig

Sapje 1:

 • 1 stengel bleekselderij (ook lekker zonder bleekselderij)

 • 125 gram komkommer

 • 125 gram wortel

 • 1 appel

Sapje 2:

 • Halve paprika

 • 125 gram wortel

 • 1 sinaasappel

 • Halve citroen

Sapje 3:

 • 2 stengels bleekselderij

 • 125 gram wortel

 • 1 appel

 • klein stukje verse gember, geschild

Mijn favoriet! Wortel, appel, komkommer en bleekselderij

Mijn favoriet! Wortel, appel, komkommer en bleekselderij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stappenplan

Was de groenten en fruit. Schil de sinaasappel, appel en citroen en haal alles door de juicer. Goed door roeren en gelijk op drinken! Het voordeel van de slowjuicer is ook dat de sapjes langer goed blijven, maar ik heb er persoonlijk geen moeite mee om het gelijk op te drinken!

Enjoy en fijne week!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.