Wentelteefjes

Wentelteefjes, ik at ze vroeger wel eens bij de tante van mijn mama en in mijn beleving zijn dat nog steeds de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Ik eet ze niet zo heel vaak terwijl het super makkelijk is om ze te maken. Vandaag maakte ik een healthy versie en gebruikte daarvoor mijn glutenvrije krentenbrood. Super lekker en een perfecte start van de dag!

Wat heb je nodig voor 2 personen

  • 4 snede van het glutenvrije krentenbrood (Of gebruik speltbrood of gewoon brood)

  • 125 ml sojamelk, amandelmelk of gewone melk

  • 1 ei

  • flinke snuf kaneel

  • 1 el honing

  • vers fruit voor de garnering

Stappenplan

Meng in een kom of diep bord de melk met het ei, honing en de kaneel. Roer dit goed door elkaar en leg de snede brood in het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het vocht aan beide kanten goed wordt opgenomen.

Doe wat olie in een pan en bak de wentelteefjes aan beide kanten tot ze mooi goudbruin zijn. Garneer met het fruit en top het af met wat extra honing of agavesiroop.

Smakelijk!

 

Een gedachte over “Wentelteefjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.