Dit weekend is het Pasen en de lekkere brunches en vele paaseitjes staan weer op ons te wachten. Gisteren maakte ik met met mijn zoon deze paastaartjes. Met een bodem van pinda’s en pindakaas! En een vulling van vanillekwark en pure chocolade. Top het af met wat rood fruit en je hebt een prachtig taartje voor op de Paastafel! Fijne Pasen allemaal!
Wat heb je nodig voor 6 PAastaartjes
Vulling:
-
45 gram havermout
-
5 gram zonnebloempitten
-
10 gram pompoenpitten
-
10 gram pinda’s
-
40 gram pindakaas. Ik gebruikte crunchypindakaas van Smaak
-
1 el kokosolie
-
30 gram honing
Bodem:
-
300 gram Griekse yoghurt
-
3 blaadjes gelatine
-
1 tl vanille aroma
-
1 zakje vanille suiker
-
eventueel wat honing naar smaak
-
20 gram pure chocolade