Personal Blog: Gastblogger voor ikbenmama.nl

 

Ikbenmama.nl is een webwinkel op het gebied van fijne producten voor jou als zwangere, mama of voor je kleintje. Ze onderscheiden zich met een uniek assortiment aan producten, veel informatie voor de jonge ouder en een goede service. Vooral de passie van de mama en papa achter ikbenmama is wat mij als ouder heel erg aanspreekt. Ze staan achter hun producten en hebben deze ook vaak zelf getest. Je vindt veel producten die door mama’s bedacht en ontwikkeld zijn. Maar bovenal staat ikbenmama voor het meegeven van een goede basis aan je kindje, omdat ze vinden dat dat het allerbeste is wat je aan je kindje kan meegeven. Vanuit die goede basis heeft je kind voldoende zelfvertrouwen en een goede basishouding om uiteindelijk zelf de wereld te gaan ontdekken. Ik ben het hier volledig mee eens en ben dan ook trots dat ik voor ikbenmama mag gaan bloggen.

Op mijn eigen site deelde ik tot nu toe voornamelijk recepten en soms een persoonlijke blog over het moederschap. Ik wil in de toekomst meer variatie op mijn site want ik ben niet alleen maar een foodie en mijn inspiratie qua pannenkoeken begint ook wel een beetje op te raken. Ik wil mij graag meer richten op het moederschap en de recepten die ik ga delen moeten vooral passen bij het drukke leven van een mama. Natuurlijk blijf ik lekker door bakken want daar houd ik nu eenmaal van, maar zoals ik zei; meer variatie! Bijvoorbeeld gerechten met verstopte groente, hoe ziet het eetschema van mijn kinderen eruit en nog veel meer. Op ikbenmama.nl zullen deze blogs ook voorbij komen en mocht je een idee hebben voor een leuke blog, dan hoor ik het graag!

Gijs

 

 

 

 

 

Mijn gezin! Juultje, Gijs, Freeke en Max

 

 

Verder zal ik voor ikbenmama.nl reviews plaatsen en persoonlijke blogs over mijn leven als mama delen. Want een mama dat ben ik! Een hele trotse mama van drie schatjes! Die soms alles uit de kast lijken te halen om juist net datgene te doen wat je eigenlijk niet wil, maar een volgend moment je weer laten stralen door die ene lieve opmerking. Mama zijn is voor mij het mooiste wat er is. Ik durf te zeggen dat ik leuker ben geworden sinds ik mama ben, ik geniet meer van de kleine dingen en sta relaxter in het leven.

Freeke bij papa in de draagzak. Dit vindt ze heerlijk! En ideaal wanneer we gaan wandelen met het hele gezin

Bloggen is voor mij een echte hobby geworden, ik geniet ervan en kijk er naar uit om mijn blogs voor ikbenmama met jullie te gaan delen. Wordt vervolgd dus!

Liefs Janneke

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.