Kokos Chiapudding met frambozen en pindakaas

Chiapudding is zo makkelijk om te maken en super lekker! Je maakt het de avond van te voren en de volgende dag top je het af met wat je maar wil. Dit ontbijtje is ook ideaal voor onderweg. Kortom dit wil je gewoon een keertje maken! Lees je mee?

Wat heb je nodig voor 1 persoon

  • 2 el chiazaad
  • 1,5 el kokosrasp
  • 125 gram frambozen
  • scheutje honing
  • 150 ml coconut original van Alpro
  • 1 el mild & creamy Alpro (of magere kwark, Griekse yoghurt)
  • voor de garnering gebruikte ik frambozen, wat cacaonibs en pindakaas. Ik gebruikte de chai pindakaas van Zoetemoed.

Stappenplan Kokos Chiapudding

Meng het chiazaad met de kokosrasp, de mild & creamy en het kokosmelk. Roer alles goed door elkaar. Plet de frambozen fijn met een vork en voeg deze toe aan de chiapudding. Breng op smaak met een beetje honing en roer alles goed door elkaar.

Doe de chiapudding in een afgesloten pot en zet het een nachtje in de koelkast. De volgende dag top je het af met wat frambozen, pindakaas en cacaonibs.

Een prachtig en voedzaam ontbijtje om de dag goed mee te beginnen! Ga jij dit lekkere ontbijtje ook maken? Laat het mij dan weten!

Liefs Janneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.