Personal blog: Back to normal life

Deze zomer had ik het wel heel erg luxe qua vakanties. Eind juli had ik bijna vier weken vrij en na een kleine twee weken werken had ik weer drie en een halve week vakantie. De oudste twee gingen weer naar school en ik had even alle tijd voor mijn kleine meisje. Ik had mijzelf ook voorgenomen om deze weken de dingen te doen die normaal blijven liggen. Ik noem trouwfoto’s inplakken, fotoboeken van de kids bijwerken en ga zo maar door.

Dit jaar waren Max en ik alweer 10 jaar getrouwd maar ons fotoboek is nog steeds niet af en bij de fotoboeken van de kids ben ik bij Gijs zijn derde jaar blijven hangen… Oftewel het werd tijd dat ik wat ging doen! Ik had mij ook voorgenomen om lekker veel te gaan bloggen. Ik had alle tijd en had veel nieuwe ideeën op foodgebied.

Morgen mag ik weer aan het werk en wil je weten of ik iets kan afstrepen van mijn to do lijstje? Werkelijk helemaal niks!

Natuurlijk deed ik wel de gewone huishoudelijke taken die gedaan moesten worden maar voor de rest kwam er bar weinig uit mijn handen. Nadat ik in de ochtend de kids naar school had gebracht ging ik naar huis om Freeke te bed te leggen en had ik even me-time. Koffietje erbij, heerlijk! De boeken die mooi stonden te wezen in de boekenkast werden eindelijk gelezen, series op Netflix werden gekeken en wanneer Freeke wakker was werd er heel veel geknuffeld. Elke dag dacht ik weer, ik moet eigenlijk dit of ik moet eigenlijk dat, maar aan het einde van de dag had ik het weer niet gedaan. En weet je, ik vond het heerlijk! Het klinkt zo lekker cliché, maar de momenten samen met je kinderen zijn zo fijn. Even alle aandacht voor hen. Doordat ik gastouder ben moeten ze mij natuurlijk vaak delen met andere kindjes en nu was ik alleen maar de mama van Juul, Gijs en Freeke.

Maar nu weer back to normal en daar ben ik eigenlijk ook blij mee! De laatste week merkte ik aan Freeke dat ze het spelen met de andere kindjes wel mist. De fotoboeken laten nog even op zich wachten en ook vandaag geen to do lijstjes. We gaan genieten met z’n vijven van een heerlijke zondag en morgen zien we wel weer verder.

Happy Sunday

Liefs Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.