Review Fotofabriek + winactie!

Bij Fotofabriek maken ze van jouw foto’s een blijvende herinnering! Bij Fotofabriek.nl kun je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken. Denk bijvoorbeeld aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoraties, visitekaartjes en kalenders. Ik mocht van Fotofabriek een foto op plexiglas testen en hierover een review schrijven. Ik maak graag foto’s van mijn kinderen dus dit vond ik natuurlijk gelijk hartstikke leuk!

Nu moest ik dus gaan kijken welke foto het zou gaan worden. Omdat ik vaak degene ben die de foto’s maakt leek het mijn man wel leuk dat ik een foto zou kiezen waar ik ook op sta. Het werd uiteindelijk deze foto van Freeke en mij.

De foto is een van de laatste weekenden van de zomervakantie gemaakt toen wij een dagje naar Vlissingen gingen. Een super leuke dag met mooie herinneringen. Ik vind de foto vooral mooi omdat hij op een pure manier de liefde tussen moeder en kind laat zien. En dankzij Fotofabriek komt hij nu als blijvende herinnering in mijn woonkamer te hangen.

Jouw mooiste foto op plexiglas drukken

Het unieke aan een foto op plexiglas is de glanzende uitstraling en diepte die het aan de foto’s geeft. Plexiglas, ook wel Acrylglas, wordt vaak gezien als glas, maar eigenlijk is het een transparante thermoplastische kunststof plaat. Hij is dus niet echt van glas gemaakt, maar heeft wel hetzelfde diepte effect. Dat hij niet van glas is gemaakt heeft ook zo zijn voordelen in een huis vol met kinderen. Het materiaal is zo sterk dat je het zonder zorgen kunt ophangen en dat de foto niet in duizend stukken breekt wanneer er grijpgrage handjes in de buurt zijn. En geloof me, die van mij kunnen werkelijk overal bij. Alle wanddecoraties zijn er in verschillende soorten formaten en het is ook mogelijk om een fotocollage te maken.

Binnen een paar stappen komt jouw herinnering bij jou thuis aan de muur te hangen. De foto kun je gemakkelijk via de online editor maken. Je upload een foto en kunt deze eventueel nog bewerken. Bij de foto werd een ophangsysteem geleverd. Je hangt de foto op met afstandshouders waardoor de glasplaat iets van de muur komt te hangen. Ik moet thuis de foto nog ophangen, ik ben nog op zoek naar de juiste plek waar het licht mooi door de foto kan schijnen. Hierdoor ontstaat er een mooi diepte effect.

Ophangsysteem

De foto werd met grote zorg verzonden en bij het zien van het resultaat was ik meteen vrolijk. Super mooi en de foto komt goed tot zijn recht door het plexiglas.

Omdat ik zo tevreden ben over het resultaat wil ik dit ook graag delen met mijn volgers op Instagram. Neem een kijkje zodat je ook van jouw favoriete foto een blijvende herinnering kunt maken. En neem vooral ook een kijkje op de site van Fotofabriek.nl

Liefs Janneke

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.