Barbie – Dolfijnen Magie

Vanaf vandaag is Barbie weer te zien in de bioscoop in een nieuw onderwateravontuur, “Barbie – Dolfijnen Magie!”  Barbie probeert samen met haar zusjes en Ken het prachtige koraalrif en de dolfijnen te beschermen. Tijdens dit avontuur ontmoet Barbie een heel speciaal meisje dat eigenlijk een zeemeermin blijkt te zijn. “Barbie – Dolfijnen Magie” is Nederlands gesproken en wordt door Just Film Distribution uitgebracht in de bioscoop.

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar een keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere vriendin te hebben, zeker als blijkt  dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

 

 

 

 

 

 

 

Barbie is weer net als vanouds met haar zussen en haar vier puppy’s van de partij. Het verhaal is misschien niet heel vernieuwend. Zeemeerminnen, een ketting met magische krachten, je hebt het allemaal al voorbij zien komen. Het Dolfijnenavontuur is dus niet echt een uitzondering maar is uiteraard weer uitermate geschikt voor de doelgroep waar het voor gemaakt is.

Voor mijn dochter wie geen Barbie avontuur te veel is, is “Barbie – Dolfijnen Magie” de perfecte film om even te ontspannen en jezelf helemaal in een andere wereld te wanen. De film moet het wellicht niet hebben van zijn flitsende en baanbrekende animatie. Een diepgaand verhaal moeten de jonge kijkers ook zeker niet verwachten, maar de vraag is of we dat wel überhaupt willen? De film is gewoon een leuk avontuur van Barbie met haar zussen. De meiden zijn gekleed in coole outfits, hebben gekleurd haar en de film heeft alles wat jonge meiden kunnen waarderen. Oftewel; een leuke film om samen met je dochter te gaan bekijken!

En de film bekijken, dat kan vanaf vandaag! Om dat te vieren mag ik twee vrijkaartjes weggeven en een super leuk Mode doeboek van Barbie! Ook leuk voor Sinterklaascadeautje! Wil je meedoen aan deze super gave winactie? Check dan mijn Instagram 

Alvast veel kijkplezier!

Liefs Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.