Goodie Goodness

Wat is er leuker dan jezelf te verrassen met een box vol bijzondere items! Een pakje waarvan je geen idee hebt wat er in zit en waarvan het uitpakken al een waar feestje is! De box van Goodie Goodness past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. En wat is er leuker dan na een lange dag werken, verwelkomt te worden door een pakketje wat helemaal voor jou is! Als mama kan ik echt genieten van zulke momentjes en met de Goodie Goodness box kun jij jezelf elke maand zo’n genietmomentje gunnen.

Goodie Goodness helpt je nieuwe producten te ontdekken van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Elke maand selecteert Goodie Goodness met zorg bijzondere producten die met liefde zijn gemaakt. Het abonnement is flexibel, je kunt het te allen tijde opzeggen en het is ook mogelijk om een abonnement of eenmalig een box cadeau te doen.

Wat zit er in deze box?

Deze maand staat de Goodie Goodness box helemaal in het teken van Kerst!  Een van de  producten die je in de box vindt zijn, servettenhouders van Delight Department. Een Deens/Nederlands merk van Grard en Christina van de Nieuwegiessen. Samen hebben zij als uitgangspunt: iedereen moet met gemak feestelijke momenten kunnen stylen. De collecties bestaan uit een breed scala perfect matchende en gebruiksvriendelijke producten passend bij hedendaagse interieurs.

De producten zijn kwalitatief en het is echt een kwestie van versieren, feesten en complimenten ontvangen. De servetten houders hebben een Nordic look en maakt de Kersttafel helemaal af! De servethouders zijn onderdeel van de decembercollectie en er is daar nog veel meer van. Check de Instagram en Facebook pagina van Goodie Goodness voor een hele leuke winactie! Je kunt nog tot morgen 12.00 meedoen!

Verder zit een super leuke Kerstsok in van het merk House Doctor. Ook een Deens merk, gestart door de zussen Rikke en Gitte en hun broer Klaus. Aanvankelijk begonnen als een klein familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend Scandinavisch interieurlabel.

House Doctor heeft de juiste remedie om een unieke en persoonlijke stijl in huis te creëren. Het merk biedt stoere en natuurlijke woonitems die in elk interieur passen en het huis een sfeervolle en trendy touch geven. De kerstsok is er in een gestreept en geruit patroon. Je kunt hem eenvoudig ophangen aan het handige lusje. De sok heeft hier in huis al een mooi plekje gekregen en creëert helemaal die gezellige sfeer voor een cozy Christmas!

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met de Goodie Goodness box?

De inschrijving voor de volgende box sluit in 21 dagen. Dus wil jij jezelf ook elke maand met een box verrassen of wil je de box een keer uitproberen of cadeau doen? Meld je dan snel aan via www.goodiegoodness.com

Kerstontbijt

Heb je nog ontbijtinspiratie nodig voor het kerstontbijt? Maak eens gebakken havermout. Super lekker en Ook nog eens hartstikke makkelijk om te maken! Maak voor iedereen een apart schaaltje of een grote schaal voor de hele familie!

Gebakken havermout met appel.

Fijne Feestdagen allemaal, Have a Cozy Christmas!

Liefs Janneke

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Goodie Goodness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.