Chocolade en pindakaas is echt de perfecte combi! Vandaag deel ik een ontbijtje wat ik gisteravond al heb voorbereid met je raad het al, pindakaas en chocola! Overnight oats met pindakaas en een chocolade chiapudding. Stukjes banaan erbij en klaar is je kickstart van een ontbijtje!
Wat heb je nodig voor 1 flinke portie
- 2 el havermout
- 2 el chiazaad
- plantaardige melk, Ik gebruikte sojamelk
- 2 flinke el Mild&Creamy van Alpro
- 1 el cacaopoeder
- 1 flinke tl pindakaas. Ik gebruikte de 100% pindakaas van de AH
- optioneel wat honing
- 1 banaan
- cacaonibs, verschillende zaden en pitten en kokosrasp voor de garnering. Wat jij lekker vind!
Stappenplan Pindakaas-cacao ontbijtje
Meng in een beker de havermout met de sojamelk. Zorg dat de havermout helemaal onder staat. Voeg 1 el Mild&Creamy toe en eventueel wat honing. Doe dit ook bij het chiazaad.
Voeg bij het chiamengsel een el cacaopoeder en bij het havermoutmengsel een flinke tl pindakaas. Roer alles goed door en zet de bekers voor een nachtje in de koelkast.
De volgende morgen pak je een grote beker en ga je laagjes maken. Voeg hierbij ook de banaan in stukjes toe. Garneer met bijvoorbeeld wat cacaonibs, pompoenpitten en kokosrasp en genieten maar! Ook een ideaal ontbijtje voor on the go!
Fijne dag allemaal!
Liefs Janneke