Goodie Goodness: Januari box

 In december deelde ik met jullie de maandbox van Goodie Goodness. Een box helemaal voor jezelf en waarvan het uitpakken elke maand weer een feestje is! Goodie Goodness helpt je nieuwe producten te ontdekken van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. In 2018 gaan ze bij Goodie Goodness er weer voor zorgen om elke maand een bijzondere box samen te stellen en ze beginnen de januaribox vol mooie nieuwe producten van Annet Weelink Design.

In de vorige blog zei ik het al; hoe leuk is het om jezelf te verrassen iedere maand?! Elke maand selecteert Goodie Goodness met zorg bijzondere producten die met liefde zijn gemaakt. Het is een flexibel abonnement wat je te allen tijde kan opzeggen en je kunt de box ook eenmalig cadeau doen.

Wat zit er in deze box?

Deze maand zit de box vol met producten van creatief ondernemer: Annet Weelink Design. Annet is een freelance/print graphic designer en eigenaar van het accessoire merk Annet Weelink Design en sinds 2017 ook van de kledinglijn Seigneur Porter. Haar ontwerpen staan bekend om de handgemaakte prints op artikelen als tassen, interieuraccessoires, posters en notebooks.

Annet maakt al haar prints met de hand. Ze schildert of tekent de prints en verwerkt deze vervolgens in haar artikelen. Hierdoor echt uniek en met liefde gemaakt en geleverd!

In de box zit een:

  • A4 verjaardagkalender met prachtige waterverf illustraties. Hij is gemakkelijk op te hangen door het ‘wire’ systeem.
  • Een A6 Eucalyptus ansichtkaart, digitaal afgedrukt op hoogwaardig biotop papier.
  • Een rosé of zilver Triangle ketting. De ketting is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een mooie en ook stoere uitstraling.

de Triangle ketting in het ‘zilver’

 

Ik was helemaal blij met deze mooie box. Ik ben dol op de kleur groen en ik was al op zoek naar nieuwe producten voor in onze nieuwe woning waar wij volgende maand naartoe gaan verhuizen. We krijgen daar een aparte speelkamer en daarvoor ben ik op zoek naar illustraties met groen erop. De kalender en de Eucalyptus ansichtkaart is precies hetgeen waarnaar ik op zoek was en door de box van Goodie Goodness heb ik kennis mogen maken met Annet Weelink Design en ga ik met de korting bon, die ook in de box zat op zoek naar nog meer mooie illustraties voor ons nieuwe interieur!

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met de Goodie Goodness box?

De inschrijving voor de volgende box sluit in dagen. Dus wil jij jezelf ook elke maand met een box verrassen of wil je de box een keer proberen of cadeau doen? Meld je dan snel aan via www.goodiegoodness.com

Liefs Janneke

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.