Review: NATUR. Supercharged juices

Van Natur mocht ik hun supercharged juices reviewen. De Power Plant, Rocket Fuel en de Body Guard. Deze juices zitten bomvol vezels, vitaminen en macro-antioxidanten. De juices zijn laag in calorieën en laag in suikers. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel interessant, Maar zijn ze ook echt lekker? Ja, dat zijn ze zeker!

De flesjes van 250 ml zijn een heerlijke aanvulling voor bij de lunch of als tussendoortje. Wat mij vooral aanspreekt is dat de hoeveelheid precies goed is. Niet te veel, waardoor je niet te vol raakt. Het is tenslotte geen maaltijd, maar een aanvulling van de dagelijkse behoefte van groente en fruit.

De Power Plant met peer, spinazie en komkommer was mijn persoonlijke favoriet! Ik hou sowieso van groene smoothies. Wellicht moet je even wennen aan het kleurtje, maar geloof me, na de eerste slok ben je helemaal om. De Rocket Fuel is een heerlijk zoet sapje. In deze juice zit appel, framboos en rode biet. Zelf gebruik ik ook vaak rode biet in een smoothie, ook voor mijn kinderen. Je krijgt zo gelijk al de nodige groente binnen en in combinatie met het fruit hebben ze vaak niet eens in de gaten dat er überhaupt groente in zit. De Body Guard is een nieuwe groente- en fruitsap vol vezels. De mix van o.a. passievrucht, wortel, sinaasappel, perzik en kokoswater maakt deze juice tot een heerlijk drankje waar mijn eigen kinderen ook fan van zijn!

Natur haalt uit elke vrucht en groente de hoogst mogelijke voedingsstoffen. Bij Natur geloven ze dat de natuur Superpowers  bevat. Hun doel is om de krachten uit de natuur voor iedereen beschikbaar te maken. Door gebruik te maken van innovatieve technieken garanderen zij de hoogste kwaliteit van rauwe en pure cold pressed juices en snacks.

Wil jij ook de smoothies of juices van Natur proberen? Neem dan eens een kijkje op hun site. Altijd verse groente- en fruit juices in huis. Rauw, puur en gewoon hartstikke lekker! Jij kiest en zij bezorgen.

Liefs,

Janneke

De supercharged juices zijn een perfecte aanvulling voor bij de lunch. Heerlijke momentje zo samen!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.