Neolac Biologisch Peutermelk

Van Neolac mocht ik hun Biologische Peutermelk testen. Als mama maak ik voor mijn gezin en mijzelf graag bewuste keuzes als het op voeding aan komt. We koken met verse producten, geen pakjes of zakjes en als het kan graag biologisch. Neolac Peutermelk is de combinatie van biologische weidemelk uit Nederland, duurzame ingrediënten en dat alles in een hele leuke verpakking!

Een fan vanpeutermelk ben ik eerlijk gezegd nog nooit geweest. Mijn kinderen gingen rond het eerste jaar over op gewone melk en dat ging bij Gijs en Juul helemaal prima! Freeke was geen goede eter. Ze eet pas sinds een tijdje echt goed met ons mee. Maar voorheen at ze met moeite een eetlepel avondeten en met geluk at ze een halve boterham bij de lunch. Daarom wilde ik Freeke graag na haar eerste verjaardag een soort van peutermelk geven, maar welke dan? Ze kreeg bij haar middageten vaak een beker plantaardige melk, maar bij haar ontbijt leek ze de behoefte te hebben aan een lekker warm flesje melk.

Freeke vind de peutermelk van Neolac echt lekker! Ze geniet heerlijk met haar slaapkoppie van een flesje warme melk en ondertussen geniet mama van haar koffie. Daarnaast bevat de biologische melk belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A,C en D die de normale werking van het immuunsysteem ondersteunen. Kinderen van deze leeftijd hebben gezonde en gevarieerde voeding nodig en Neolac Organic 3 Peutermelk past hier heel goed bij! Freeke heeft natuurlijk niet meer genoeg aan een fles peutermelk bij het ontbijt, maar zo weet ik wel dat ze al de nodige juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Wel zit er een flesje Neolac Peutermelk meer suiker ten opzichte van een fles gewone melk.

De producten van Neolac zijn gemaakt op basis van Verla. Dat is hun eigen merk biologische melkpoeder die geproduceerd wordt van biologische melk. Volledig afkomstig van Nederlandse boeren die uit passie en overtuiging voor biologisch kiezen.

Neolac is verkrijgbaar bij de Etos, Ekoplaza of je kunt ze bestellen via de website www.neolac.nl Neolac heeft een nieuwe verpakking waar Freeke gelijk fan van was! Haar grote vriend Nijntje staat erop dus gelijk een hit hier in huis. De blikken zijn gemaakt van duurzame materialen die na het gebruik bijna volledig recyclet kunnen worden.

Neolac heeft twee verschillende soorten flesvoeding: Neolac Organic 2 Biologische opvolgmelk en 3 Neolac Peutermelk.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gekregen om de opvolgmelk of de peutermelk van Neolac te gaan proberen voor je kleintje. Neolac adviseert om de eerste 6 maanden borstvoeding te geven. Borstvoeding bevat alles wat je kindje nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Liefs,

Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.