Review: Juice Junkies + kortingscode

Van Juice Junkies mocht ik hun nieuwe smaken smoothies uitproberen. Ready-to-blend smoothies bestaande uit bevroren fruit- en/ of groenten. Vers, biologisch en lekker! Binnen no time heb je een heerlijke smoothie op tafel en krijg je gelijk een flinke portie groente en fruit binnen! 

De zakjes met bevroren fruit en groenten worden bij je thuis geleverd. Je kiest zelfs je leveringstijdsstip en handig voor de werkende mama’s: ze bezorgen ook in de avond en op zaterdagen! Geen gedoe meer tijdens de ochtendspits in huis. Je pakt een zakje uit de vriezer en je hoeft alleen nog maar te blenden! Echt fruit, echte groenten, voorgesneden, een perfecte portie, geen afval en geen verspilling. Je kunt wel merken, ik ben fan!

Naast dat het super handig is zijn de smoothies ook hartstikke lekker! Wat natuurlijk wel net zo belangrijk is toch?! Mijn man is ook fan en zelfs mijn kinderen genieten ervan. Ik vind een smoothie altijd een fijne manier om snel even wat fruit en/of groente binnen te krijgen. Mijn kinderen geef ik liever gewoon een stuk vers fruit. Omdat ze dat ook moeten leren eten. Maar af en toe verwen ik ze met een smoothie en daar genieten ze dan zo van! Zelfs de groene smoothies met oa broccoli en ananas worden hier zo opgedronken.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt en wie weet worden jullie net zo fan van Juice Junkies als wij hier in huis! Extra leuk: Met de kortingscode JANNEKE10% mag ik jullie 10 % korting geven op jullie bestelling bij Juice Junkies.

Liefs,

Janneke

Gijs vindt de smoothies ook heerlijk!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.