Claesen’s nightwear

Claesen’s is een Nederlands merk wat bestaat uit ondergoed, baby- en kinderkleding, nachtkleding, zwemkleding en mooie basics. Bij Claesen’s staat kwaliteit voorop en de combinatie van leuke prints en zeer comfortabele items past helemaal bij een kind! Kinderen moeten zich vooral lekker kunnen bewegen en zichzelf zijn! Zachte stoffen, met een uitstekende pasvorm en niet geheel onbelangrijk, het blijft mooi! Het ondergoed was in huize Koijen al bekend, maar de slaapmode is net zo mooi. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees snel verder!

Mijn kinderen in Claesen’s

Freeke draagt van de nachtkleding collectie een nachthemd met allemaal bloemetjes. Ik vind hem zo lief staan! De combinatie van rood en blauw spreekt mij altijd al aan en door de kleine accenten zoals een strikje, de rode kant langs de hals en mouwen maakt het geheel helemaal af. Maar wat toch het allerbelangrijkst is met nachtkleding is dat het comfortabel zit. Volgens mij zat dat wel goed want onze kleine madam wilde haar mooie jurkje niet meer uittrekken. Freeke draagt maat 92.

Juul draagt een wit jurkje met navy strepen en een rode bies. Ze draagt maat 10 en Juul is ongeveer 1.34m. Het jurkje staat op de site bij de nachtgoed collectie, maar kan naar mijn mening en ook die van Juul, prima worden gedragen in de warme zomermaanden! Juul zag zichzelf er al helemaal mee lopen van de zomer in Frankrijk. Het jurkje heeft een mooie pasvorm. Wat ik altijd fijn vind is dat de hals mooi aansluit en dat doet dit jurkje. Kortom een super jurkje wat waarschijnlijk veel gedragen gaat worden!

Gijs was gelijk enthousiast toen zijn pyjama binnenkwam! Logisch want wat een toffe print met die giraffen! Toevallig kreeg hij die avond zijn nieuwe bed en hij wilde de pyjama natuurlijk gelijk aan. De pyjama heeft net als de rest een super mooie pasvorm. Gijs draagt maat 10 en hij is 1.30m. Het fijne van de broek vind ik dat de pijpen onderaan smal zijn. Hierdoor kan hij zich lekker vrij bewegen en geloof me, hij heeft die nacht in zijn nieuwe bed en in zijn nieuwe pyjama heerlijk geslapen!

Claesen’s ontwerpt echt voor kinderen. Hun prints spreken ieder kind aan en je wordt er gewoon vrolijk van! Ik als mama word vrolijk van de kwaliteit. Het heeft een uitstekende pasvorm en na veel wassen blijft het mooi!

Ook benieuwd naar de mooie collectie van Claesen’s Neem dan eens een kijkje op hun site. Geloof me, je zult net zo’n fan worden als wij hier in huis!

Liefs Janneke

Een gedachte over “Claesen’s nightwear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.