Review: Claesen’s ondergoed

Vorige week konden jullie al lezen hoe enthousiast ik was over de nachtmode van Claesen’s en vandaag onze ervaringen van de ondergoedlijn. Zoals je van Claesen’s gewend bent zijn ook hier toffe prints gebruikt die mijn kinderen gelijk aanspraken. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees snel verder!

Dat vind ik persoonlijk wel het allerleukste van Claesen’s, ze ontwerpen echt voor kinderen en een mooi setje ondergoed maakt een outfit naar mijn mening helemaal af. Het is bijna zonde dat het ondergoed verstopt zit onder je kleding en dat je ze niet gewoon zo kan dragen. Afgelopen week liet ik Freeke daarom dan ook in haar mooie setje vrolijk rondlopen in de tuin. Het waren zomerse temperaturen en er werd dan ook met water gespeeld. Met als resultaat een zwart setje. Vorige week zei ik het ook al en deze keer vermeld ik het weer want de kwaliteit is gewoon top! Na veel wassen blijven de kleuren mooi en ondanks het wit is krijg ik het goed schoon! Hier wordt iedere moeder toch blij van?!

Naast dat het mooi is moet het natuurlijk ook comfortabel zitten. Niets zo vervelends als oncomfortabel ondergoed. Claesen’s gebruikt zachte stoffen met een uitstekende pasvorm. Juul draagt het setje met appels in maat 10. Mooie frisse kleuren gecombineerd met een herkenbare en leuke print. Wat ook fijn is dat kinderen zich er vrij in kunnen bewegen. Op school speelt Juul vaak op de rekstok en dan is het ook zeker fijn wanneer het ondergoed mooi aansluit.

 

 

 

 

 

 

 

Gijs was ook gelijk fan van zijn toffe setje met vissenprint. Hij was al bekend met het merk qua ondergoed en draagt de boxershorts altijd met veel plezier. Ik als mama ben blij dat ze zo mooi blijven en dat we er daardoor lang plezier van hebben!

Gijs draagt maat 10 van deze set

 

Ook benieuwd geworden naar het Nederlandse merk Claesen’s? Neem dan snel een kijkje op hun site!

Liefs Janneke

 

 

Een gedachte over “Review: Claesen’s ondergoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.