Mijn liefde voor streepjes!

Wanneer ik in mijn eigen kledingkast kijk en in de kast van mijn kinderen kom ik heel veel streepjes tegen. En dan met name zwart-wit. Ik hou er van! Nu kreeg Juultje laatst van het Nederlandse merk AI&KO een heel tof jurkje met je raad het al; zwart-witte strepen. Juul helemaal blij en wilde hem natuurlijk gelijk aan!

 

 

 

 

 

 

 

AI&KO

Het Nederlandse vrouwenmerk Aaiko heeft sinds een tijdje een super leuke lijn voor meiden onder de naam AI&KO. De collecties worden opgebouwd vanuit dezelfde kleurthema’s die voor de dameslijn zijn ontwikkeld. De kleding is comfortabel en gemaakt van mooie materialen met aandacht voor bijzondere details. De collectie bevat goede basisstukken en ook prachtige eyecatchers.

Het jurkje van Juul heeft korte mouwen en leuke details die het jurkje net wat speelser maken. Juul draagt maat 140 en is ongeveer 134 cm lang. Wat ik ook fijn vindt, is dat de stof wat dikker is waardoor hij een mooie pasvorm heeft en ook met minder goed weer te dragen is. gecombineerd met een leuke legging of kniekousen en je dochter is helemaal hip & trendy, precies waar AI&KO voor staat!

Budgettip

Af en toe vind ik het zo leuk om mijn twee meiden in dezelfde look te kleden. Twinning is winning right? Bij de Zeeman weten ze mij af en toe echt te verbazen over de leuke items die ze verkopen. Voor Juul is het niet echt de juiste pasvorm, maar voor Freeke kan ik er af en toe goed slagen. Fan van de felle en grove prints ben ik niet, maar toen ik dit leuke gestreepte jurkje zag was ik gelijk verkocht. Het jurkje was zelfs afgeprijsd van 3.99 naar 2.99! Hoe leuk is dat! Dus ren snel naar de Zeeman en wie weet hebben ze dit leuke jurkje nog voor je kleine meid.

Freeke draagt maat 92.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.