Kokoshavermout

Vanochtend ontbeet ik met dit kokoshavermoutje. Met havermout kun je echt eindeloos variëren. Denk eens aan havermoutpannenkoeken, havermoutkoekjes, in een muffin of gewoon de ouderwetse havermoutpap! Deze pap blijft favoriet bij mij en is een ideale start van de dag. Het voordeel van havermout is dat het goed vult waardoor je er de hele ochtend tegen aan kan! Havermout is qua smaak misschien vrij neutraal, maar doordat je er zoveel aan toe kunt voegen is een bord havermoutpap verre van saai! Vandaag dus een kokoshavermout!Wat heb je nodig voor een bordje kokoshavermout

  • 45 gram havermout
  • 200 ml Alpro coconut original
  • 1 el kokosrasp
  • snuf kaneel
  • eventueel een klein beetje honing
  • Voor de garnering gebruikte ik aardbeien, passiefruit, walnoten en pompoenpitten. Maar hier kun je natuurlijk zelf in variëren

Stappenplan Havermout met heel veel fruit

Breng de havermout samen met de kokosmelk aan de kook. Voeg de kaneel en de kokosrasp toe en laat de havermout zachtjes ongeveer 7-10 minuten koken.

Doe de havermout in een schaaltje en garneer met wat jij lekker vindt! Ook lekker met stukjes ananas!

Wat was jouw ontbijtje vandaag?

Fijne dag! Liefs,

Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.