Hotspot: Thrill Grill in Tilburg

Thrill Grill zit alweer even in Tilburg aan het gezellige Piusplein. Heel slecht, maar ik was er nog niet geweest. Nu kreeg ik van Thrill Grill de uitnodiging om de vernieuwde menukaart te komen proeven. Mijn man en ik maakte er een date avond van zonder kinderen en genoten samen van het heerlijke eten!

Thrill Grill

For the love of burgers! Met de hamburgers van Thrill Grill was Robert Kranenborg  één van de pioniers in deze branche. Thrill Grill heeft inmiddels vier vestigingen. Twee in Amsterdam, in Haarlem en natuurlijk in Tilburg! Alleen het beste is goed genoeg voor de burgers van Thrill Grill en alles is van top kwaliteit.

Wat mij gelijk opviel bij binnenkomst in Tilburg was het mooie en stijlvolle interieur. De bar is ook echt een eyecather! Het was een rustige, maar gezellige avond en er hing een prettige sfeer. We werden goed geholpen en alles werd uitgebreid uitgelegd met een vriendelijke glimlach.

De vernieuwde menukaart

Wat me gelijk opviel was dat er genoeg keuze is. De kaart is ook leuk vormgegeven in de vorm van een krant en door de prachtige foodfoto’s krijg je gelijk zin om alles te gaan proeven! Nieuw op de kaart zijn de soups, sides en snacks. En verder zijn de keuzes voor lunch, hoofdgerechten en desserts ook uitgebreid.

Als moeder kijk ik standaard naar het aanbod voor kinderen. Zelfs als ze er niet bij zijn 😉 Ze hebben drie verschillende menu’s. De Beef Thriller, De Falafel Thriller en de Hot dog Thriller. Deze menu’s worden geserveerd met homemade frietjes, veggies en ijs naar keuze. Wij gaan dus sowieso nog een keertje terug met de kinderen!

Burgertime

Max en ik kozen beide voor een burger. Max ging voor de Blue cheese Kranenburger  en ik koos de Asian Chicken Thriller. Een burger van gegrilde kippendij met tomaat, sla, komkommer en aubergine in het zuur, sesamdressing en wasabi mayonaise. Max vond zijn burger echt heerlijk en die van mij is ook zeker een aanrader!

Bij de burgers bestelde we twee portie frietjes. Ze hebben de keuze uit de Classis French Fries, Triffle Parmesan Fries  en de  Umami Fries. Wij kozen voor de twee laatste. Ze waren beide heel erg lekker. I love Friet! Maar de Umami Fries vond ik echt een topper. Ze worden geserveerd met een zwarte knoflookmayonaise en de frietjes zijn lekker kruidig. Hierdoor paste ze ook goed de keuze van mijn burger.

Deze frietjes zijn sowieso weer een bezoekje aan Thrill Grill waard!

Dessert

Er is altijd wel ruimte voor een toetje! Mijn man koos  voor de drowned vanilla ice cream. Oftewel vanille ijs met espresso er over. Ik als echte ontbijtliefhebber koos voor de French Toast geserveerd met vanille ijs en mayple syrup.

Dit was mijn toetje! French Toast! Dit gerecht staat ook op de lunchkaart en is echt super lekker.

Al met al hebben wij heerlijk en gezellig gegeten! Het was een fijne avond en wij komen zeker nog eens terug.

Ben jij al een keer bij Thrill Grill geweest? Laat mij vooral weten wat jouw favoriete burger is!

Liefs,

Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.