Review: Claesen’s BASIC Collectie

 

Eerder deelde ik op mijn blog al een review van het mooie Nederlandse merk Claesen’s. Claesen’s bestaat inmiddels alweer 25 jaar en ze staan echt voor goede kwaliteit. Ze gebruiken daarom alleen maar het beste en fijnste katoen dat zacht aanvoelt en goed meebeweegt! De nieuwe collectie ziet er ook weer super leuk uit en ook de basis collectie heeft veel nieuwe prints! Altijd op voorraad en haast onverwoestbaar. Uit de basis collectie kregen wij een aantal items om te reviewen. Wij werden gelijk enthousiast! Jullie ook al benieuwd? Lees dan snel verder.

De nieuwe flower print

De nieuwe Flower print is zo leuk! Fris van kleur en het staat mijn meiden zo mooi! Juul vindt de boxershorts vooral heerlijk zitten.  Niet te strak en lekker zacht zoals ze zelf zegt. De onderstukken draagt Juul in maat 128. De singlet hemden vallen mooi lang. Ze draagt deze in maat 140 en de bandjes hebben zulke leuke details. Die mogen gezien worden! Het nachthemd werd meteen aangedaan en Juul deed hem die dag ook niet meer uit. Het was lekker weer en af en toe een pyjama dagje is ook heerlijk! Vooral wanneer het jurkje zo mooi is.

Freeke vond het vooral leuk dat ze kon twinnen met haar grote zus! Niet dat ze al bekend is met deze term, maar hoe leuk om hetzelfde aan te hebben. Freeke is nu echt uit de romperfase en het Claesen’s ondergoed past haar perfect. Ze draagt alles in maat 92.

De vernieuwde kleur Grijs

Er zijn veel vernieuwde kleuren en styles in de basiscollectie. Zo ook deze gave grijze kleur! Stoer maar toch ook chique! De witte bandjes met het merknaam vond vooral Juul helemaal leuk en de crop top werd in de tuin dan ook zo gedragen. Ze voelde zich volgens mij op dat moment heel erg stoer haha. Juul draagt van deze lijn de bovenstukken ook in maat 140 en de onderstukken in maat 128.

Wat ik vooral fijn vind is dat het zo mooi aansluit. Ik ben ook zo’n moeder die met goed weer de kinderen gerust in hun ondergoed buiten laat spelen en met zo’n kleine rauwdouwer als Freeke wordt het ondergoed dan nog wel eens vies. Wat ik al eerder zei is dat het ondergoed haast onverwoestbaar is en daar word ik als mama zo blij van. Was na was en het blijft mooi!

De bandjes zijn ook zo leuk van de singlets. Die kleine details maken het ondergoed extra mooi en uniek!

Van zulk fijn en mooi ondergoed worden wij wel blij!

Ideaal voor de ochtendgymnastiek 😉

Gijs vond al het ondergoed ook leuk! Eerlijk gezegd het maakt hem allemaal niet zo veel uit hoe het eruit ziet, als het maar lekker zit en Gijs zijn letterlijke woorden waren; “Zit helemaal prima mama!” De t-shirts en singlets uit de basis collectie worden graag gedragen door Gijs. Onder een vest, bij de gym of gewoon zo als bovenkleding. Gijs draagt alles in maat 140.

We werden vorige week nog verwend met een paar zomerse dagen en in de middag gaat dan vaak de sproeier aan. Te lui om naar boven te gaan om zijn zwembroek aan te trekken speelde Gijs heerlijk in zijn ondergoed buiten. Maar zeg nou zelf, wanneer het ondergoed zo tof is mag dat gezien worden toch!?

De basis collectie bevat nog veel meer leuke items! Wit, blauw, zwart, er is zoveel moois en je kunt het ook super leuk combineren. Wat is jouw favoriet?

Liefs,

Janneke

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.