Review: Wereldkaarten.nl

Laatst kreeg ik wel een heel leuk bericht. Ik mocht van wereldkaarten.nl een van hun wereldkaarten op canvas reviewen. Mijn oudste dochter is sinds dit jaar druk bezig met topografie op school en de interesse in ‘waar alles ligt’ wordt steeds groter dus helemaal welkom hierzo! In het assortiment vind je wereldkaarten in allerlei verschillende thema’s. Voor elk interieur is er wel een wereldkaart te vinden. Samen met Gijs en Juul gingen wij op zoek naar een wereldkaart die mooi in hun speelkamer zou passen en ze waren het gelijk eens; dit was de beste keuze!

Diverse formaten, materialen en heel verschillende thema’s. Een gedetailleerde wereldkaart met een kloppende geografie, historische kaarten met een vintage look, trendy wereldkaarten met een bijzondere print, een houten wereldkaart of een mooie kaart voor op de kinderkamer met dieren, mensen of voertuigen.  Er is genoeg keuze!

Wij mochten een wereldkaart op canvas uitzoeken. Een foto op canvas is een foto op schildersdoek. De foto wordt geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat er een soort fotoschilderij. De foto loopt door op de 2 cm dikke zijkanten. Op de site staan ook nog meerdere accessoires om je wereldkaart nog mooier uit te laten komen.

Wij kozen voor de canvas ‘Stoer’ in de maat 120×80. Deze stoere wereldkaart past perfect in de speelkamer van de kinderen. De kaart heeft een neutrale kleur en matcht mooi met de muurkleur. De landen en oceanen staan duidelijk aangegeven in het Engels. Mijn dochter zei meteen; “Mam dan leer ik gelijk Engels!” En bij binnenkomst werd natuurlijk Nederland als eerst gezocht. Heerlijk dat enthousiasme!

De wereldkaart hangt er nu een paar weken en zo mooi om te zien dat de kinderen er nog steeds enthousiast over zijn. En buiten dat,  is het ook nog een plaatje in het interieur!

Ook enthousiast geworden naar deze mooie wereldkaarten? Neem dan zeker een kijkje op hun site. Of kijk eens op Canvascompany voor een mooie foto op canvas.

Liefs,

Janneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.