Review: Muchopix Hexagon van fotocadeau

FF57572A-CC87-47A4-8BE8-300ED4153763
Hallo, dat is een hele tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Iets met te druk zijn zullen we maar zeggen. Maar ik kreeg laatst zo’n leuk pakket opgestuurd van fotocadeau.nl, dat moest ik natuurlijk met jullie delen!

Foto’s maken doen we tegenwoordig allemaal, met je camera of je telefoon; mooie momenten worden constant vastgelegd. Nu heb ik een telefoon en ik weet niet hoeveel opslagruimte op mijn computer vol met allemaal foto’s. Met de fotoboeken loop ik inmiddels al een paar jaar achter, maar ja wat dan te doen met al die mooie plaatjes.

Nu kreeg ik een heel leuk bericht van fotocadeau dat ik voor mij thuis een mooie wanddecoratie mocht uitzoeken. Het werd de foto op hexagon. Helemaal hip en je kunt het maken in de stijl van jouw interieur.

Het maken ging super makkelijk en binnen no time had ik 9 mooie foto’s uitgezocht. Ik twijfelde in het begin om alleen maar zwart/wit foto’s te kiezen, maar het muurtje waar ik ze wilde gaan hangen kon wel wat kleur gebruiken. Het werden 9 zomerse foto’s van mijn kinderen. Want wie houd er nou niet van de zomer? Ook een paar vakantiefoto’s erbij, want de kans dat we naar Frankrijk gaan is op dit moment vanwege Corona nihil.

Het ophangen van de Hexagon was super makkelijk! Juul kon fijn meehelpen en in een mum van tijd was mijn wanddecoratie klaar! De kwaliteit is echt top! En ook fijn met kinderen, is dat het wel tegen een stootje kan. Ik werk als gastouder en meestal is het volle bak met kinderen hier in huis. En grijpgrage handjes hebben ze allemaal 😉

6A494E66-4CD8-4149-B238-F08BA6860EA1

Naast de hexagon hebben ze van de muchopix ook nog de keuze uit: square en circle. En ben je nu helemaal enthousiast geworden?? Met de code MP50 krijg je tot 1 november 50% korting op jouw muchopix! Super leuk voor Vaderdag of verwen jezelf er gewoon mee!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.