SNURK beddengoed

Bij SNURK creëren ze mooie, fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Een mooi dekbedovertrek voor kinderen kan een kamer net dat beetje extra geven. En met de dekbedden van SNURK komt dat helemaal goed, ze zijn mooi, stoer en van prachtige kwaliteit. SNURK beddengoed maakt van slapen een feestje. De fantasie van een kind komt tot leven en je kind kan gaan slapen als bijvoorbeeld een prima ballerina of een stoere dino!

Freeke had al de roze prinses van SNURK en elke keer kon ze weer heerlijk wegdromen in een wereld van prinsessen. Want zeg nou zelf, wie wil dat nu niet? Nu mochten Juul, Gijs en Freeke ieder een dekbedovertrek kind uitkiezen en de keuze werd snel gemaakt.

Mermaid

Freeke koos voor een dekbedovertrek met een zeemeermin erop. Ze was gelijk verkocht, want ze is momenteel dol op alles wat met zeemeerminnen te maken heeft. We zingen elke avond “Dat is mijn wens” van de Kleine zeemeermin voor het slapen gaan dus je kunt je voorstellen hoe blij ze hiermee was. Het eenpersoons dekbedovertrek heeft een mooie print van een zeemeermin en de kussensloop een print van een kroon. Freeke voelde zich gelijk net als Ariel en sliep heerlijk onder haar mooie dekbed.

Cloud 9

Juul koos voor het eenpersoon dekbed cloud 9. Je ligt letterlijk met je hoofd in de wolken, wat een mooi dekbedovertrek is dit! Juul is een echte tiener, lees steeds kieskeuriger en vindt lang niet alles meer mooi, maar deze print vond ze super!

Soccer champ

Gijs is helemaal in to voetballen dus voor meneer was het gelijk duidelijk welke hij wilde, de soccer champ in het oranje. Zelfs wanneer je slaapt voetbal je zo nog, hoe leuk! De oranje kleur is super mooi, echt een eye-catcher op zijn kamer en het mooie is dat het niet overheersend is. Wat ik ook mooi vind aan de dekbedovertrekken is dat ze voor de rest heel rustig zijn qua kleur. Hierdoor matcht het mooi met de rest van de kamers van de kinderen.

Heerlijk slapen en dromen over de volgende voetbalwedstrijd

Mooie kwaliteit

Naast dat de dekbedovertrekken van SNURK er geweldig uit zien, is de kwaliteit ook super. Al het beddengoed is gemaakt van 100% biologisch katoen en duurzaam geproduceerd in Portugal. Meerdere prints zijn ook verkrijgbaar in flanel, lekker warm voor de koudere dagen. De prints blijven mooi door het wassen en het beddengoed kan gewoon in de droger zodat iedereen snel weer onder hun mooie dekbed kan slapen!

SNURK voor iedereen

Voor ieder bed is er SNURK beddengoed. Ook voor de ledikant hebben ze de mooiste printjes en mocht je als ouder nu jaloers zijn op het mooie beddengoed van je kind. Ze hebben ook hele mooie twee persoons dekbedovertrekken. Daarnaast hebben ze ook hele gave loungewear waarmee je kunt matchen met je kind. Ideaal voor de komende tijd, waarin we waarschijnlijk veel thuis zullen zitten. Ik zeg mooi kerstcadeau!

Het moge duidelijk zijn, wij zijn fan van SNURK!

Liefs,

Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.