Delicious cake met frambozen

Vandaag kwam er wel een hele lekkere cake uit de oven gerold. Binnen no time maak je deze verantwoorde delicious cake met heel veel frambozen. En makkelijke recepten daar hou ik van, vooral met drie rondrennende kinderen in huis… Benieuwd hoe je deze heerlijke cake maakt? Lees snel verder!

Wat heb je nodig voor een delicious cake met heel veel frambozen 

  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 2 eieren
  • 100 ml amandelmelk of een andere soort plantaardige melk
  • 100 gram rijstemeel
  • 100 gram tarwebloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • snufje zout
  • agavesiroop (naar smaak)
  • en heel veel frambozen. Ik gebruikte diepvries frambozen.

Stappenplan Frambozencake

Meng de Griekse yoghurt met de eieren, agavesiroop en de amandelmelk in de keukenmachine.

Voeg hierbij het rijstemeel, tarwebloem, het zout en het bakpoeder en meng alles tot een mooi egaal mengsel.

Smeer een cakeblik in met bijv. wat kokosolie of gebruik bakpapier. Giet de helft van het mengsel erin en verdeel hierover de frambozen. Zorg dat overal wat ligt. Giet dan de andere helft van het mengsel erbij en garneer met nog een handvol frambozen. En eventueel wat amandelschaafsel. Wat jij wil😉

Bak de cake op 180 graden voor ongeveer 40-45 minuten. Laat de cake even afkoelen op een rooster en daarna… genieten maar!

Ga jij deze cake maken? Laat het mij vooral weten.

Liefs,

Janneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.