Home

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Janneke, 37 jaar en getrouwd met Max. Samen hebben wij drie kinderen, Juultje, Gijs en Freeke.

Ik ben dol op kinderen, geloof me af en toe heb ik ook een paar meter behang nodig. Maar ik kan zo genieten van alles wat het moederschap met zich mee brengt. Daarom heb ik er ook mijn beroep van gemaakt. Drie dagen in de week werk ik als gastouder in eigen huis. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilige omgeving te bieden waarin kinderen kunnen groeien en zich optimaal kunnen ontwikkelen tot individu. Maar wat vooral belangrijk is; ‘PLEZIER MAKEN’ Plezier is waar het om draait in het leven en het zit vaak in de kleinste dingen. Ik kan echt genieten van een ontbijtje, een zonnestraal die naar binnen schijnt, mijn oudste die de andere twee een verhaaltje voorleest of wanneer een gastkindje aan het eind van de dag niet naar huis wil en liever bij Janneke wil blijven.

Samen met mijn gezin vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. Ik zie het als een uitdaging om lekkere maar ook gezonde gerechten op tafel te zetten. Gezond vind ik belangrijk, maar je moet het niet overdrijven. Op zondag hoort nou eenmaal een uitgebreid ontbijtje, een wijntje op zijn tijd moet ook zeker kunnen en af en toe een taart bomvol met suiker is ook van harte welkom hier in huis.

Sinds een aantal jaar ben ik actief bezig op Instagram. Het begon met foto’s delen van mijn ontbijt, lunch en avondeten. Ik kreeg steeds meer inspiratie om gevarieerder te eten en zag het als een feestje om lekkere dingen te bedenken die mijn kinderen ook lekker vonden.  Een voedingsdeskundige ben ik zeker niet en ik heb ook geen inspirerend verhaal over hoeveel ik ben afgevallen. Ik ben gewoon Janneke en deel graag mijn idee van lekker, gezond en gevarieerd eten. Fotograferen is ook een hobby van mij en de foodfoto’s werden steeds vaker afgewisseld met de nodige spam van mijn kinderen. Een liefde voor kindermode was er altijd al en deze werd door Instagram alleen maar groter! Een gezellige mix van producten en momenten die mij blij maken als moeder en blij maken als Janneke!

Op Jannekekoijen.nl deel ik veel recepten, fijne producten, kidsfashion een gezellige dosis mamatalk en tips en trucs voor het dagelijks leven van een mama. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen mama bent!

Heb je een leuk idee voor een blog? Of lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven? Laat het me weten.

Liefs

Janneke