Review: Variatie op de plank

Variatie op de plank. Hapjes van de plank vind ik zelf altijd zo gezellig! Samen genieten van lekker eten met een goed glas wijn erbij, ik hou ervan! Dit boek staat boordevol inspiratie voor zeven verschillende planken met bijbehorende recepten. Van zomers tot winters, van ontbijt tot dessert en van oosters tot mediterraan. Het mooie van zo’n plank vind ik dat het een echte eyecatcher is, gegarandeerd succes bij je gasten. Een voordeel is ook dat je met de plank overal terecht kan. Ideaal voor bij een zomers tuinfeest, maar kan ook prima bij een winterse borrel.

Met een plank kun je een prachtige variëteit van in de keuken bereide hapjes in een keer serveren. In het boek staan zeven planken met hun bijbehorende menu’s. Alles staat duidelijk aangegeven en de recepten zijn snel en makkelijk te maken. Dit vind ik altijd belangrijk want met een druk gezin heb ik niet altijd zin en tijd om lang in de keuken de staan.

Je mag natuurlijk ook een leuke mix&match maken van alle planken. In het boek staan vele tips en deze zorgen voor een waar verrassingseffect. Zo wordt elk samenzijn gegarandeerd een feestje!

Hou jij ook zo van gezellig samenzijn en lekker eten? Dan is dit boek zeker een aanrader! Ook leuk om te geven voor de feestdagen.

Liefs,

Janneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.