Review: Nada Nothing Added

Lekker knapperig, gezond en 100% natuurlijk. Dat is het gevriesdroogde fruit van NADA Nothing Added. Puur fruit met dezelfde voedingswaarde als vers fruit dus ideaal als gezond tussendoortje!

Als moeder van drie jonge kinderen en als gastouder ben ik altijd op zoek naar verantwoorde tussendoortjes. Nu bak ik vaak zelf gezonde en verantwoorde snacks, maar soms heb ik ook geen zin om de keuken in te duiken en wil ik gewoon hup een zak opentrekken. Want tijd dat hebben we niet altijd.

De zakjes gevriesdroogd fruit van NADA Nothing Added zag ik steeds vaker voorbij komen op Instagram en ik werd toch wel erg nieuwsgierig. Het is 100% natuurlijk en bevat geen toevoegingen zoals suikers, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ze zijn verkrijgbaar in de fruitsoorten appel, aardbei en perzik.

De drie smaken; appel, perzik en aardbei

Op hun site staat dat de crunchy fruitsnacks onweerstaanbaar lekker en gezond zijn. Dat komt doordat ze topkwaliteit vers fruit hebben laten vriesdrogen. Hierbij wordt al het water uit het fruit onttrokken, terwijl alle voedingsstoffen en de intense smaak van vers fruit behouden blijven.

Ik was om en bestelde alle drie de smaken. Toen de zakjes thuis werden bezorgd moesten we natuurlijk gelijk gaan proeven. We begonnen met de smaak aardbei en het eerste wat we dachten was; Wauw dit is lekker! Net een snoepje zei mijn zoon van vijf. En ook de gastkinderen aten het liefst gelijk heel het zakje leeg. Mijn dochter van bijna 9 maanden probeerde afgelopen week de perzik smaak en zat heerlijk te genieten van een verantwoord tussendoortje. We aten de crispy stukjes fruit niet alleen maar zo, maar voegde het ook toe aan onze ontbijtjes voor een extra crunch! Heerlijk bijvoorbeeld bij je nicecream, yoghurt of smoothiebowl!

Nicecream met freeze-dried peach

 

 

 

 

 

 

Ben je ook benieuwd naar de zakjes gevriesdroogdfruit van NADA? Je kunt ze bestellen op hun site www.nadanothingadded.com

Op mijn Instagram @jannekekoijen vind je nu ook een leuke winactie van NADA Nothing Added, Dus neem snel een kijkje!

Liefs Janneke

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.