Coffee and chocolate oats

Koffie, chocolade en aardbeien. Dat klinkt hemels right? Een perfecte combinatie voor alle mama’s lijkt mij. Zo krijg je gelijk je dosis cafeïne binnen en kun je er de hele ochtend weer tegen aan. In combinatie met de havermout maakt het dit ontbijtje tot een echt powerontbijtje!

Met Moederdag worden we vaak verrast met een zelfgemaakt ontbijtje. Het resultaat is vaak een ontplofte keuken en een bed vol met kruimels. Zo kun je ook zelf, of je zet manlief aan het werk, dit ontbijtje de avond van te voren al bereiden zodat je kids het alleen maar hoeven te brengen. Een combinatie van koffie, chocola en aardbeien, what every mama needs right?! Oftewel overnightoats maar dan heel erg lekker! Maar stiekem hoop ik toch op een zelfgemaakt ontbijtje van mijn twee oudste komende zondag, laat die kruimels maar komen!

Wat heb je nodig voor 1 persoon

  • 45 gram havermout

  • 1 tl cacaopoeder

  • 1 sterke espresso

  • 100 ml sojamelk

  • scheutje honing (naar smaak)

  • 4 walnoten in stukjes

  • handvol aardbeien voor de garnering

Stappenplan Coffee and chocolate oats

Meng de havermout met de cacaopoeder en giet hierbij de espresso en de sojamelk. Roer alles goed door en voeg de walnoten en honing toe. Roer nogmaals door.

Doe de overnightoats in een kleine weckpot of in een pot die je af kunt sluiten. Laat het een nachtje in de koelkast staan en garneer de overnightoats de volgende morgen met de aardbeien. Voeg eventueel nog wat stukjes pure chocolade toe.

Smakelijk!

Een gedachte over “Coffee and chocolate oats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.