Carrotcake muffins

Als het op taarten aankomt is carrotcake echt mijn absolute favoriet! Voor Mamalifestyle deelde ik al eerder twee variaties. Een Healthy variant met roggemeel en eentje met lekker veel suiker! Ook hier plaatste ik laatst een worteltaart met pumpkin-spice. Het moge duidelijk zijn; I Love Carrotcake! Gisteren maakte ik deze Carrotcake muffins. Ideaal als ontbijt, als tussendoortje of mee voor onderweg! Wat is jouw favoriete taart?

Wat heb je nodig voor 5 muffins

  • 50 gram geraspte wortel

  • 1 banaan

  • 1 ei

  • 50 gram havermout

  • 30 gram amandelmeel

  • 1 tl bakpoeder

  • 1 tl pumpkin-spice kruiden ( heb je dit niet in huis, gebruik koekkruiden of kaneel)

  • snuf zout

  • 1 el rozijnen

  • handje pecannoten of walnoten

Carrotcake muffin

Stappenplan Carrotcake Muffins

Mix in een keukenmachine, het ei met de banaan, havermout, amandelmeel, snuf zout, pumpkin-spice kruiden en het bakpoeder.

Voeg de geraspte wortel toe en roer dit door het beslag. Giet het beslag in de muffinvormpjes en bak ze in ongeveer 30 minuten op 200 graden. Laat de muffins eventjes afkoelen en het genieten kan beginnen!

Dit vind je misschien ook lekker:

In PLAATS VAN WORTEL KUN JE OOK APPEL TOEVOEGEN OF VERVANG DE ROZIJNEN DOOR GEDROOGDE ABRIKOZEN OF PRUIMEN. jE KUNT HIER LEKKER MEE GAAN VARIEREN IN DE KEUKEN! bAK ZE EN sMAKELIJK!

Hier in huis waren de muffins zo op! Smakelijk!

 

 

3 gedachtes over “Carrotcake muffins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s